//Kemma Cimot
Fluffy me

The Intro
IPHONE5S UNTUK DIMENANGI ?!!
HASHTAG SAYA JUAL ! TEKAN DIBAWAH!


Entries About Banner Stuff



Olla amigos. Welcome to my unsecret diary. Be nice okey? Copycat no allowed


Daisypath Anniversary tickers

Click
ORDER FORM DISINI

TEMPAHAN BLOGSKIN DISINI


My Tagboard
  • URL blog only
  • Click Go once only
  • Don't ever you want to SPAM
  • Bloglist ♥
    Credits!
    Template: Student Kecik
    Inspired By: Littlest Biyha
    Basecode By: Nurul AtiQah
    Others:   
    Full Edit Template: Kemma

    Mini Giveaway by Kemma
    Thursday, 5 May 2016 • Permalink • Add comment {1}


    STICKY POST UNTIL 5 MAY 2016

    http://cuteandadorable-is-sugarmeow.blogspot.my/2016/04/mini-giveaway-by-kemma.html




    Assalamualaikum semua . wahh lamanya tak on blog . you know what hikma dah masuk sem kedua untuk course fashion designing di Politeknik Ibrahim Sultan Pasir Gudang and sekarang tengah cuti sem .

    Haa about ramai yang tanya bila nak umum pemenang untuk Huge Giveaway hikma , sebenarnya hikma dah pm para pemenang in private sbb sangat busy nak buat post and alhamdulillah hadiah semua selamat sampai . but kalau nak juga hikma boleh buat post nanti hihi

    Atas comeback hikma ke alam blog ni (ecehhh) hikma nak buat mini giveaway untuk korang hihi . So taknak merepek panjang panjang mari mulakan giveaway ni dengan syarat-syarat dibawah :


    1. Ada blog sendiri & warganegara Malaysia
    2. Follow blog ini *wajib
    3. Follow igshop hikma ini *wajib bagi yang ada
    4. Tag at least 1 person *wajib
    5. Tajuk entri "Mini Giveaway by Kemma" and copy banner cute kat atas and wajib link balik ke entri ini *wajib
    Senang kan ? So hopefully ramai yang joinn

    p/s : hikma akan close giveaway if penyertaan kurang dari 5 in one week

    Tarikh Tamat : 5 May 2016

    Senari Peserta , Senarai Hadiah
    "Sometimes, we forget who we are"

    Labels: